21-årig blind kvinde med gevækster i ansigtet får endelig hjælp

Khadija Khatoon på 21 år blev født med en sjælden lidelse, som gør, at hun har ekstra hud i ansigtet, der hænger i laser og gør det umuligt for hende at se. Hun blev født i Kolkata i det østlige Indien.

Ved fødslen vurderede lægerne straks, at de ikke kunne gøre noget ved sygdommen. De fortalte hendes forældre, at hendes ansigt altid ville være deformt, skriver Metro.

Khatoons livskvalitet har været stærkt forringet på grund af gevæksterne, og hun har aldrig gået i skole eller haft venner. Hendes 60-årige far og 50-årige mor er hendes tættest allierede i livet.

Men nu er der endelig håb for, at Khadija Khatoon kan få mulighed for at udvide sin verden, efter at lokale personer har besluttet at starte en indsamling for at hjælpe hende. Hendes optimisme trænger dog ikke til at blive fixet:

- Dette er, hvem jeg er, og dette er livet, jeg lever, og jeg bruger mine dage på at sidde og tænke, tale med min mor om livet og gå ture i nærheden af mit hjem. Jeg er lavet på denne måde, og jeg accepterer det. Hvis det er meningen, at jeg skal være sådan her, så lever jeg med det, fortæller hun.

Men ifølge den lokale hjernekirurg Anirban Deep Banerjee kan det være nødvendigt, at hun får en operation.

- Jeg tror, at hun lider af neurofibromatosis, men for at bekræfte det, er vi nødt til at foretage en gentest. Der er en mulighed for, at hun har en tumor inde i sit ansigt, som kan være fatal. Lige nu kan vi ikke vide, om hun har en tumor inde i det ekstra hudlag, som kan slå hende ihjel. 

- Hvis hun er villig, så er vi nødt til at få lavet en masse prøver, der kan fastslå, hvor vellykket en operation ville være, siger Anirban Deep Banerjee.

Lokale kræfter har startet en indsamling for Khadija Khatoon, som kan findes på siden her

Se et indslag om kvinden med det usædvanlige ansigt herunder.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip