21-årig mand fængslet for drabsforsøg i indre København

Skrevet af admin

20/10/2015

Mest læste i dag

En 21-årig mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet i 21 dage ved et grundlovsforhør i Dommervagten i København. Han er sigtet for drabsforsøg.

Manden er sammen med to andre gerningsmænd mistænkt for at have stukket to mænd ned i det indre København i sidste uge tidligt om morgenen.

Den 21-årige nægter sig skyldig i forsøg på manddrab. Men han erkender at have stukket et af ofrene flere gange med en kniv. Det er dog ifølge den sigtede sket i nødværge.

Knivstikkeriet fandt sted 14. oktober klokken 04.50 i Købmagergade tæt på Kronprinsensgade. Området blev efterfølgende afspærret.

En mand på 24 år måtte indlægges og opereres på Rigshospitalet. Det andet offer var en 27-årig mand, som ikke kom alvorligt til skade.

- Hændelsen udspringer formentlig af noget tumult i nattelivet, har den centrale efterforskningsleder, Gunnar Nørager, tidligere sagt til Ritzau.

Den 21-åriges to medgerningsmænd blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør samme dag, som opgøret fandt sted.

Det er to mænd på 19 år. Den ene fik ved grundlovsforhøret opretholdt sin anholdelse i tre døgn, mens den anden blev varetægtsfængslet i 13 dage.

/ritzau/