21-årig mand fængslet for drabsforsøg i indre København

En 21-årig mand er tirsdag blevet varetægtsfængslet i 21 dage ved et grundlovsforhør i Dommervagten i København. Han er sigtet for drabsforsøg.

Manden er sammen med to andre gerningsmænd mistænkt for at have stukket to mænd ned i det indre København i sidste uge tidligt om morgenen.

Den 21-årige nægter sig skyldig i forsøg på manddrab. Men han erkender at have stukket et af ofrene flere gange med en kniv. Det er dog ifølge den sigtede sket i nødværge.

Knivstikkeriet fandt sted 14. oktober klokken 04.50 i Købmagergade tæt på Kronprinsensgade. Området blev efterfølgende afspærret.

En mand på 24 år måtte indlægges og opereres på Rigshospitalet. Det andet offer var en 27-årig mand, som ikke kom alvorligt til skade.

- Hændelsen udspringer formentlig af noget tumult i nattelivet, har den centrale efterforskningsleder, Gunnar Nørager, tidligere sagt til Ritzau.

Den 21-åriges to medgerningsmænd blev anholdt og fremstillet i grundlovsforhør samme dag, som opgøret fandt sted.

Det er to mænd på 19 år. Den ene fik ved grundlovsforhøret opretholdt sin anholdelse i tre døgn, mens den anden blev varetægtsfængslet i 13 dage.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip