21-årig mistænkes for 200 krænkelser

Pigerne har alle været ofre for såkaldt grooming, hvor en voksen bygger et tillidsforhold til et barn op på nettet eller over mobilen med henblik på at ville forgribe sig på barnet.

Tidligere har den 21-årig fået en dom for netop denne form for krænkelser, og det har han skullet afsone ni måneders fængsel for, oplyser funktionsleder Kenneth Støvhase fra Nordsjællands Politis Centrale Efterforskning.

Mens størstedelen af tilnærmelserne i denne omgang er foregået virtuelt, har den 21-årige i et enkelt tilfælde mødtes med en af pigerne, forklarer Kenneth Støvhase. I dette tilfælde lyder sigtelsen på anden kønslig omgang med pigen.

De 200 forhold, manden er sigtet for, er 122 tilfælde af blufærdighedskrænkelse, 32 gange skal han have forsøgt anden kønslig omgang med barn under 15 år, 32 tilfælde af ulovlig tvang eller forsøg på det, og 13 gange har han angiveligt forsøgt samleje med barn under 15 år. Endelig er han også sigtet for at overtrædelse loven om euforiserende stoffer.

Ifølge Kenneth Støvhase kan den 21-årig godt blive anklaget for forsøg på samleje eller anden kønslig omgang med børn, selv om han ikke har haft fysisk kontakt med dem.

»Vi prøver at føre bevis for, at hans hensigt har været at mødes med dem og have samleje. Det er det, vi vil bevise, har været hans intention,« siger funktionslederen.

Sigtelserne og bevismaterialet er nu givet videre til anklagemyndigheden, som skal formulere et anklageskrift.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip