21-årig ragede på sovende børn: Nu er der nyt om den uhyggelige episode

Skrevet af Emil Martesen

21 uger siden

|

21/12/2023
Foto: Presse-fotos.dk
Foto: Presse-fotos.dk
Nu er der nyt om den uhyggelige episode.

Dagens topnyheder

For nyligt faldt hammeren for en 21-årig mand, der er blevet idømt en fængselsstraf på et år og seks måneder ved Retten i Roskilde.

Den unge mand stod anklaget for en række alvorlige forbrydelser, herunder husfredskrænkelse, blufærdighedskrænkelse og forsøg på blufærdighedskrænkelse.

Disse handlinger fandt sted i Roskildeområdet, hvor han på skræmmende vis skaffede sig adgang til private hjem for at belure og beføle sovende børn.

Det skriver Presse-fotos.dk.

Ifølge Sjællandske Nyheder blev manden dømt for i alt 37 forhold. I tre af disse tilfælde lykkedes det ham at trænge ind i hjemmene og berøre de intetanende børn, mens de sov. Disse handlinger har skabt dyb uro og bekymring i lokalsamfundet, idet de fleste af ofrene var børn under 15 år.

Denne sag er særligt foruroligende, da den involverer en ung gerningsmand og uskyldige børn i deres eget hjem – et sted, hvor de burde føle sig sikre.

Den dømte blev frifundet for fire yderligere forhold, men dommen understreger alvoren af hans handlinger og rettens intention om at sende et klart signal om, at sådanne krænkelser ikke tolereres.