22-årig knivdræbt efter masseslagsmål i Hvidovre

Et hærværk på en bil i Hvidovre udviklede sig sent tirsdag aften til et masseslagsmål mellem 12 - 15 personer. En 22-årig mand mistede livet efter et stik i ryggen med en kniv eller en skruetrækker. 

- Det er to grupper personer, der har været oppe at toppes på grund af noget hærværk på en bil. Det udvikler sig til et slagsmål, hvor der bliver brugt forskellige slagvåben som for eksempel en hammer og en skruetrækker, fortæller vagtchef ved Vestegnens Politi, Per Hansen, til bt.dk.

Slagsmålet fandt sted på Trædrejerporten i Hvidovre.

Politiet formoder, at en gruppe på mellem 10 - 12 personer udøvede hærværk på en bil, da en mindre gruppe på tre personer kom til stedet og kom op at slås med de andre.

Under slagsmålet blev den 22-årig mand stukket med i ryggen. Han blev kørt til skadestuen med ambulance men fik hjertestop undervejs.

Den 22-årige blev forsøgt genoplivet, men efter en time måtte lægerne give op, og han blev erklæret død.

Nogenlunde samtidig stoppede en patruljebil rutinemæssigt en bil med tre unge, hvor den ene blødte kraftigt. Politiet formoder, at det er de tre, der har været indblandet i slagsmålet.

De blev anholdt, og politiet regner med, at den ene af dem er drabsmanden. Han bliver sandsynligvis fremstillet i grundlovsforhør i løbet af onsdagen.

Flere af de unge er kendte af politiet, men vagtchefen understreger, at der ikke er tale om et bandeopgør, og at episoden ikke har forbindelse til de mange konflikter mellem rivaliserende grupper, der har været på det seneste.

Dagens Gossip