22-årig kvinde mistænkt for at stikke veninde med kniv

Skrevet af admin

01/01/2015

Mest læste i dag

Københavns Politi har anholdt en 22-årig kvinde, der mistænkes for at have stukket sin veninde i ryggen med et stikvåben efter et skænderi på Tagensvej i København juledag.

Kvinden er blevet sigtet for grov vold, og torsdag har en dommer varetægtsfængslet hende i 28 dage, oplyser Københavns Politi.

Politiet har siden overfaldet vidst, hvem kvinden er, og har ledt efter hende. Nytårsaften blev hun så anholdt og sigtet i sagen.

Det blodige sammenstød juledag var kulminationen på en kontrovers mellem kvinden og hendes 20-årige bekendte. Politiet betegner kvinderne som "tidligere veninder".

Der er ikke oplysninger om, hvad konflikten mellem de to kvinder gik ud på, men ifølge politiet er der tale om noget af personlig karakter, der ikke har forbindelse til anden kriminalitet.

Tilsyneladende opsøgte den 22-årige den anden kvinde i hendes lejlighed på Tagensvej uden i første omgang at finde hende hjemme. Imidlertid løb de to kvinder på hinanden på trappen, hvor de begynder at diskutere.

- Undervejs i samtalen bliver gerningskvinden aggressiv og stikker den forurettede med en skarp genstand - formentlig en kniv - i den øverste del af ryggen, sagde den centrale efterforskningsleder Sajjad Haider juledag til Ritzau.

Kniven ramte ingen indre organer, og den 20-årige var ikke i livsfare. Hun flygtede til en nærliggende kiosk, hvor hun ringede til et familiemedlem, der kontaktede politiet.

Ifølge Sajjad Haider havde den 22-årige selv medbragt stikvåbnet og tilsyneladende selv planlagt at opsøge den 20-årige på hendes bopæl.

/ritzau/