22-årig russisk femkæmper dør af hjertestop

Den blot 22-årige russiske VM-sølvvinder i moderne femkamp, Alexander Kukarin, er død. Det er blevet fastslået, at han døde i torsdags af et uventet hjertestop.

Det russiske forbund for moderne femkamp offentliggjorde først det tragiske dødsfald mandag, efter at Kukarins lig var fundet på et hotelværelse i Moskva og undersøgt nærmere.

Dødsfaldet blev som udgangspunkt efterforsket som et mistænkeligt dødsfald, men efter at der ikke blev fundet synlige skader på den unge og lovende udøver, viste obduktionen, at det var hjerteproblemer, som tog livet af ham.

- Vi har ikke fundet nogle tegn på, at han er blevet angrebet, da der ikke var nogle mistænkelige spor, forklarer en pressekilde i det russiske forbund for moderne femkamp ifølge Reuters.

- Atleterne har afsluttet deres sæson, og Alexander var ikke i en træningslejr. Et uventet hjertestop er vores umiddelbare diagnose, oplyser et medlem af forbundet.

Dødsårsagen vil først blive endeligt fastslået om seks til otte uger, når resultaterne fra obduktionen er klar, konkluderer det unavngivne medlem af forbundet.

Kukarin, som vandt VM-sølv tidligere i år, var også med på det blandede russiske hold, som vandt bronze i stafetten ved europamesterskabet tidligere i år.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip