22-årigt knivoffer fra Vejle nægter at hjælpe politiet

Skrevet af admin

08/06/2016

Mest læste i dag

En 22-årig mand, der blev stukket med kniv i Odense-bydelen Vollsmose natten til onsdag, ønsker ikke at medvirke til sagens opklaring.

Derfor efterlyser Fyns Politi vidner, som skulle have set, hvad der skete, eller som har andre oplysninger, der kan hjælpe med at få sagen opklaret.

Det skriver Fyns Politi i en pressemeddelelse onsdag.

Den 22-åriges tilstand er stabil.

Det var ikke offeret selv, der kontaktede politiet efter at være blevet stukket i ryggen og angiveligt slået med køller i Bøgeparken i Vollsmose. Det var derimod vidner, der ringede til alarmcentralen og fortalte om overfaldet.

Ifølge politiet har den 22-årige mand, som er bosat i Vejle, tilknytning til banden Black Army i Herning.

Politiet vil derfor ikke udelukke, at overfaldet kan have forbindelse til drabet på et medlem af Black Army i Vejle for en uge siden. Her var det en 31-årig mand, der mistede livet.

- Lige nu efterforsker vi alle muligheder. Vi undersøger derfor også, om der er en sammenhæng mellem drabet i Vejle og overfaldet i Bøgeparken i nat.

- Men det er for tidligt at drage nogen konklusioner endnu, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi i pressemeddelelsen.

I Vejle-sagen menes den formodede drabsmand at være en 26-årig mand fra Vejle med afghansk baggrund. Politiet har efterlyst ham via Interpol.

I sagen fra Vollsmose flygtede fire til fem mænd i henholdsvis en stort bil og en mindre grå bil fra gerningsstedet i retning mod Åsumvej i Odense.

/ritzau/