23-årig fynbo skal hjælpe BK Trekanten KIF til guld

Bowlingklubben Trekanten KIFs herrehold i ligaen har med tilgangen af ”Årets bowler 2013”, Thomas Larsen fra Assens, fået store muligheder for at vinde det danske mesterskab i sæsonen 2013/2014. Den 23-årige fynbo er nemlig en klar forstærkning af holdet, som i den netop afsluttede sæson hentede bronzemedaljerne til Kolding.

Thomas Larsen hører til i toppen af den danske bowlingelite. Også på international plan gør han sig mere og mere gældende, og han er netop af Dansk Bowling Forbund blevet udtaget til VM, som i dagene fra den 18. til 31. august skal afvikles i Henderson/Las Vegas i USA. Med på holdet er også de to lokale spillere, Mik Stampe og Pia Burkal.

- Efter tilgangen af Thomas Larsen ser jeg mulighederne for at vinde det danske mesterskab som gode. Vi får et meget stærkt hold, og mit bud er, at vi kommer til at kæmpe med Sporvejene, Tårnby og ABT, Ålborg om guldet. Vi har et hold, der bliver bedre år for år, og flere af spillerne har potentiale til på et tidspunkt at vinde det individuelle verdensmesterskab, siger formanden for BK Trekanten KIF, Ole Stampe.

På hold i USA

Thomas Larsen har spillet bowling siden sit 9. år. Senest har han spillet for BK Skive, men da holdet ikke eksisterer længere, har han valgt at spille i Kolding, hvor han i forvejen har et godt kendskab til flere spillere – ikke mindst Mik Stampe, som han så sent som ved EM i Wien i 2012 spille på landshold med.

I 2011 var han med til at vinde EM-guld for 5-mandshold, og han har været fast mand på landsholdet siden 2007. Så sin unge alder til trods, er det således en rutineret spiller, der har meldt sig under fanen hos BK Trekanten KIF.

- Jeg tror på, at vi kan vinde det danske mesterskab i den kommende sæson, konstaterer Thomas Larsen, som har opnået noget, som ingen anden dansk bowlingspiller har: Blive fast mand på et amerikansk hold, nemlig Pittsburgh Jack Rabbits. Det siger ikke så lidt om hans sportslige niveau.

- Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i Kolding, hvor jeg et enkelt år – 2005 – var ungdomsspiller. BK Trekanten KIF er nok den førende klub her i landet, som jeg gerne vil være med til at hente medaljer hjem til, og samtidig har jeg en tror på, at klubben kan være med til at udvikle mig, så jeg bliver endnu bedre med en bowlingkugle i hånden, slutter Thomas Larsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip