24-årig mor kidnappet af tre mænd: Kræver 500.000 kroner i løsesum

En mor til et lille barn frygtes at være blevet kidnappet i Malmø. Ifølge en politianmeldelse blev hun af tre mænd tvunget ind i en bil tirsdag eftermiddag.

Hendes familie er blevet afkrævet en løsesum på en halv million kroner, skriver dagbladet Sydsvenskan.

Ifølge anmeldelsen blev den 24-årige kvinde bortført fra en busholdeplads ved Värnhemstorget omkring klokken 16. Kvinden skal have været ude at gå sammen med sin mor og sit barn.

Ifølge kvindens far blev hun tvunget ind i en bil. Efterfølgende har bortførerne taget kontakt til ham og krævet en stor sum penge.

- Hvis pengene ikke betales inden tre dage, får han ikke sin datter at se igen, skriver avisen.

Ifølge det svenske politi skal der ligge en uenighed mellem to familier til grund for bortførelsen.

- Der er en historie om en splid mellem to familier, som er ved at blive efterforsket, siger talspersonen for politiet i Malmø, Ewa-Gun Westford.

Politiet har dog senere taget forbehold over for denne udtalelse.

- Det hele er ret kompliceret, men der er andre ingredienser i dette, siger Westford i en senere udtalelse til svenske journalister.

- Vi kan ikke sige, hvad det handler om. Vi er i gang med at kortlægge omstændighederne og forløbet, som førte frem til denne situation, tilføjer hun.

Den 24-årige kvindes barn, som blev vidne til kidnapningen, kom ikke noget til. Barnet er hos bedsteforældrene.

Ronny Holmberg, der er kommissær ved en enhed for grove forbrydelser, siger, at der også er tidligere hændelser, som nu vil blive efterforsket. Sagen efterforskes som en kidnapning og forsøg på afpresning.

/ritzau/

Dagens Gossip