25-årig københavner dømt for røveriforsøg og fuldbyrdet røveri

En 25-årig mand fra København er i dag blevet idømt halvandet års fængsel for et forsøg og et fuldbyrdet røveri i oktober i år, oplyser Københavns Vestegns Politi.

Onsdag den 10. oktober klokken 20.40 forsøgte manden med en pistol og trusler om vold at få en kasseassistent i en dagligvarebutik på Fortvej i Rødovre til at udlevere kassebeholdningen. Det mislykkedes, da personalet ikke havde adgang til kontanter, og han forlod stedet.

Ni dage senere - fredag den 19. oktober - truede han en ekspedient med en pistol og med trusler om vold fik han udleveret kontanter i en butik på Gammel Kongevej på Frederiksberg. Herefter flygtede han fra stedet.

Den 25-årige mand blev dog fanget på videoovervågningen i butikken på Frederiksberg og blev efterlyst i pressen med billede. Flere borgere henvendte sig og manden på den baggrund identificeret. Han blev anholdt den 22. oktober på sin bopæl i København.

I dag faldt der dom i sagen ved Glostrup Ret. Manden fik halvandet års ubetinget fængsel. Han overvejer at anke og er fortsat fængslet.

Dagens Gossip