25 personer anholdt under storstilet politiaktion i Odense

Skrevet af admin

20/03/2013
Politiet gennemførte anholdelserne, efter vidner havde set flere personer køre gennem byen i en bilkortege på gågaden Kongensgade, »mens de svingede med våbenlignende genstande og råbte efter fodgængere og butiksdrivende i gågaden«, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.Det er en retssag mod medlemmer af rockergruppen HA/AK81, der har medført spændinger i byen. Onsdag skulle flere personer bosiddende i Vollsmose vidne i retten.»Situationen førte til en anspændt stemning mellem grupperinger i det kriminelle miljø, og midt på eftermiddagen kulminerede det, da fire biler kørte gennem gågaden, Kongensgade, mens passagerne svingede med våbenlignende genstande ud af vinduerne og råbte,« oplyser politiet.Politiet beslaglagde i forbindelse med anholdelserne to softguns, knojern og flere knive.Ud over de fire biler har politiet også stoppet en femte bil med tre personer fra samme miljø. Her fandt man 100 gram hash, en peberspray og en kniv.Politiet vil af hensyn til efterforskningen ikke sige noget om eventuelle relationer mellem de anholdte og HA/AK 81.

Dagens topnyheder

Politiet gennemførte anholdelserne, efter vidner havde set flere personer køre gennem byen i en bilkortege på gågaden Kongensgade, »mens de svingede med våbenlignende genstande og råbte efter fodgængere og butiksdrivende i gågaden«, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Det er en retssag mod medlemmer af rockergruppen HA/AK81, der har medført spændinger i byen. Onsdag skulle flere personer bosiddende i Vollsmose vidne i retten.

»Situationen førte til en anspændt stemning mellem grupperinger i det kriminelle miljø, og midt på eftermiddagen kulminerede det, da fire biler kørte gennem gågaden, Kongensgade, mens passagerne svingede med våbenlignende genstande ud af vinduerne og råbte,« oplyser politiet.

Politiet beslaglagde i forbindelse med anholdelserne to softguns, knojern og flere knive.

Ud over de fire biler har politiet også stoppet en femte bil med tre personer fra samme miljø. Her fandt man 100 gram hash, en peberspray og en kniv.

Politiet vil af hensyn til efterforskningen ikke sige noget om eventuelle relationer mellem de anholdte og HA/AK 81.