26-årig anholdt for at stikke tre personer i ansigtet

Søndag aften er det lykkedes Københavns Politi at finde frem til den person, som mistænkes for at stå bag et overfald, hvor tre mænd blev stukket med kniv i ansigtet.

Knivstikkeriet fandt sted i et festlokale i Valby natten til søndag.

- Vi har klokken 19.15 anholdt en 26-årig mand på hans arbejdsplads i København, siger central efterforskningsleder ved Københavns Politi Henrik Vedel til Ritzau.

Manden sigtes for kvalificeret vold og vil sandsynligvis blive fremstillet i grundlovsforhør mandag.

De tre forurettede mænd blev natten til søndag kørt på hospitalet for at blive behandlet for deres skader i ansigtet, men ingen af dem var i livsfare.

- Situationen opstår i et festlokale, hvor der er to fester på to forskellige etager. Pludselig opstår der så tumult. Hvordan de forurettede og gerningsmanden fordeler sig på de fester, kan jeg ikke udtale mig om, siger Henrik Vedel.

De tre mænd på henholdsvis 27, 31 og 33 år blev stukket forskellige steder i ansigtet.

På et tidspunkt kom de tre - som angiveligt alle kender hinanden - ifølge politiet op at diskutere med den formodede gerningsmand.

Der er endnu ingen meldinger om, hvad diskussionen gik på. Men ifølge Ekstra Bladets oplysninger handlede opgøret angiveligt om en kvinde.

Politiet fik anmeldelsen om knivstikkeriet klokken 00.38.

Efter episoden sagde politiet, at man havde en idé om, hvem gerningsmanden var, og at man arbejdede på at finde ham. Søndag lykkedes det så.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip