27-årig bevæbnet mand truede sig tilbage i fængsel: 'Der er alt for mange fristelser udenfor'

De fleste forsøger at holde sig på den rigtige side af loven og dermed også på den rigtige side af landets fængsler, men ikke en 27-årig mand fra Nykøbing.

For efter at han for nylig var vendt tilbage til samfundet, efter at havde afsonet en dom på tre år og tre måneders fængsel, længdes han pludselig igen efter ’hotel gitterly’. Det skriver Folketidende.dk.

Han udtænkte derfor den første og den bedste plan, der kunne få ham tilbage bag tremmer, og af samme grund mødte han i torsdags op på VUC i Nykøbing med en pistol i håb om at komme tilbage i fængsel.

På skolen henvendte han sig på kontoret, hvorfra der blev ringet til politiet. Den 27-årige påstod, at han var efterlyst, og kort efter ankom to betjente til stede.

- De sagde, at jeg ikke var efterlyst, men så viste jeg dem pistolen, og så tog de mig med, fortalte den 27-årige under det grundlovsforhør, der blev afholdt i fredags i retten i Nykøbing

Manden blev som ønsket anholdt på skolen – et sted han i øvrigt ikke havde nogen tilknytning til.

- Det var tilfældigt. Jeg kender ikke nogen på VUC, men jeg har selv gået på VUC engang. Det var i Pontoppidansgade, fortalte han i grundlovsforhøret.

Det var også her, at han forklarede, hvorfor han gerne ville tilbage bag tremmer.

- Der er alt for mange fristelser udenfor. Jeg vil gerne ind igen, lød det blandt andet fra den 27-årige, der foreløbigt er varetægtsfængslet frem til 12. juli.

Allerhelst ville han gerne have haft en straksdom, men da han ikke helt kunne erkende sig skyldig, blev det i stedet til en varetægtsfængsling, som muligvis bliver forlænget senere.

Den 27-årige fortalte i grundlovsforhøret, at han efter sin løsladelse for nylig ikke har haft det særlig godt.

- I starten var det ren luksus, men så fik jeg en spiseforstyrrelse, forklarede den 27-årige i retten.

Efter sin løsladelse havde han haft svært ved at vænne sig til at være på fri fod.

- Der er så mange fristelser, blandt andet med hash, indrømmede han og forklarede, at den kaliber 22 tromlerevolver han havde anskaffet sig, var en attrap.

- Jeg købte den som attrap. Jeg ved ikke, om den virker, lød det ærligt.

 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip