27-årig fængslet for at forsøge at køre værtshusejer ned

Fire unge mænd, der lørdag blev smidt ud af et værtshus i Thyborøn, blev angiveligt så vrede, at de tog hjem til ejeren.

De kastede sten og blomsterkrukker gennem vinduer og døre, inden de forsøgte at køre ham ned. Det skriver TV MidtVest.

- Det er at forvolde fare for andres liv og førlighed, og det er ganske alvorligt, forklarer vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi til TV MidtVest.

Mandag er en 27-årig mand blevet varetægtsfængslet for episoden. Manden, der skal have kørt bilen, er sigtet for med ulovlig tvang at have stjålet bilen, for at have forvoldt fare for andres liv og førlighed og for at have brændt den stjålne bil af.

Angiveligt tilkaldte en servitrice værthusejeren, fordi der var ballade på værtshuset lørdag. Mændene, der blev smidt ud, truede med at smadre alting.

Et kvarter efter blev værtshusejeren ringet op af sin kone, der fortalte, at der blev kastet sten og blomsterkrukker mod huset. Han skyndte sig hjem, og da han stod ud af sin bil, kørte en bil imod ham.

Han nåede at komme i sikkerhed i sin egen bil, men sidespejlet røg af.

Bilen, som de formodede gerningsmænd kørte, var kort forinden stjålet på en anden adresse i Thyborøn. Et ægtepar, der lige var kommet hjem fra ferie, har fortalt, at en mand stod i deres entre med en trøje trukket over hovedet.

- Han forlangte at få bilnøglerne, men da parret i første omgang nægtede, skubbede han kvinden omkuld og truede manden indtil han fik nøglerne, har Henrik Nielsen fortalt til TV MidtVest.

Bilen blev fundet udbrændt ved Bækmarksbro.

De tre andre formodede gerningsmand blev ligeledes fremstillet i grundlovsforhør, men dommeren valgte at løslade dem.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip