27-årig kvinde fra bilkapring: Mit livs værste mareridt - troede vi skulle dø

Et uhyggeligt gidseldrama udspillede sig mandag aften på Sydsjælland, da Pernille Pedersen og hendes 10-årige bonussøn Andreas blev tvunget af en desparat røver til at køre rundt til hæveautomater.

Da 27-årige Pernille Pedersen og hendes bonussøn Andreas er færdige med at købe ind i Netto i Haslev ved Næstved, sætter de sig ind i bilen for at køre. Det samme gør en knivbevæbnet mand. Det skriver Ekstra Bladet

- Da vi havde handlet, sad vi et øjeblik i bilen og pjattede om noget slik, da en mand pludselig rev døren op og satte sig ind på bagsædet med ordene: ’Det er et røveri –gør som jeg siger’. Samtidig fornemmede jeg, at han pressede et våben mod min ryg. Det var mit livs værste mareridt, fortæller Pernille Pedersen til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: 27-årig kvinde kørte rundt med knivrøver på bagsædet

I mere end en time tvang manden, som havde en hætte over hovedet, Pernille til at køre rundt til forskellige automater for at hæve penge. Undervejs fløj tankerne gennem hovedet på den chokkerede bonusmor, som frygtede den værste skæbne for hende og bonussønnen Andreas på bagsædet. 

- Da vi kørte de første kilometer ad den øde landevej mod Bregentved Gods, fløj der forfærdelige tanker gennem mit hoved. Jeg frygtede, at vi skulle ud i en skov og slås ihjel, siger Pernille Pedersen, som var panisk angst for at hun ikke ville se resten af sin familie igen, til Ekstra Bladet.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med    

Efter Pernille havde hævet sammenlagt 8.000 kroner ved flere hæveautomater, tog gerningsmanden pengene og forlangte at blive sat af i Næstved.

Politiet har ikke fundet knivrøveren endnu.

Beskrivelsen af ham lyder: ca. 30-35 år, 180 centimeter høj, almindelig af bygning og lys i huden. Han var iført sort jakke med hætte, mørke benklæder og mørke sko og havde en sort rygsæk.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip