27-årig mor kom sine varer i bilen og kørte hjem - gæt, hvad hun glemte i indkøbsvognen

27-årige Cherish Peterson fra staten Arizona i USA har vakt forargelse, efter at hun glemte sin kun to måneder gamle baby i en indkøbsvogn foran et supermarked.

Hun huskede at tage alle sine varer op fra vognen og få sine større børn til at sætte sig ind på bagsædet, men hun glemte altså sit yngste barn Huxton og kørte hjem uden ham.

Den lille dreng var spændt fast i en autostol i indkøbsbvognen og placeret hjælpeløst foran supermarkedet og en frisørsalon i bagende varme.

Cherish Peterson er mor til fire og havde tre af sine børn med sig mandag i sidste uge, da episoden fandt sted. I et tårevædet interview med tv-kanalen CBS 5 indrømmer den unge mor, at hun glemte alt om sin baby.

- Jeg er en god mor, som har lavet en forfærdelig fejl, lyder det fra Peterson.

Hun forklarer, at forglemmelsen opstod, da hun parkede et andet sted end sædvanligt.

- Jeg steg ind i bilen, og normalt flytter jeg indkøbsvognen. Men det behøvede jeg ikke, fordi jeg holdt lige foran supermarkedet, hvor jeg ellers aldrig parkerer. Og så kørte jeg væk, fortæller Cherish Peterson.

Hun nåede at køre hele vejen hjem, før det gik op for hende, at Huxton ikke var i bilen.

- Jeg var ved at køre ind i garagen, da min treårige siger: 'Hvor er baby Huxton?' Hans autostol plejer at være lige bag mig. Jeg vendte mig om, og det gik op for mig, at den var væk, siger hun til CBS 5.

Tilbage foran supermarkedet opdagede ansatte i frisørsalonen hurtigt den forladte baby. De ventede udenfor i håb om, at forældrene ville dukke op inden for få minutter.

Da det ikke skete, tog de den lille dreng med ind i salonen og ringede efter politiet.

Foto: Facebook

Cherish Peterson og to måneder gamle Huxton nåede at være adskilt i godt 40 minutter.

Siden har der været heftig debat på sociale medier. Den ene halvdel af internettet mener, at den unge mor er totalt uansvarlig.

Hun har modtaget hundredvis af hadefulde og fordømmende kommentarer.

Andre forsvarer hende og har oprettet hashtagget #IStandWithCherish, som trender på Twitter. De understreger, at alle kan begå fejl - også mødre, og at hun har brug for kærlighed og støtte frem for at blive kriminaliseret.

Politiet har sigtet Peterson for at bringe sit barn i fare.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip