27-årig nægter sig skyldig i drab på familiefar

Den 27-årige mand, der mistænkes for at have dræbt den 28-årige familiefar og tømrer Nikolaj Dyrner, er varetægtsfængslet i fire uger i et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby onsdag.

Den drabssigtede nægter sig skyldig og nægtede også at udtale sig under grundlovsforhøret, der blev holdt for lukkede døre, oplyser Nordsjællands Politi.

Den 28-årige Nikolaj Dyrner blev ifølge politiets sigtelse slået ihjel mellem klokken 03 og 06 den 9. januar. Han var blevet slået i hovedet og havde fået halsen skåret over i lejligheden på Lyngby Hovedgade, hvor liget af den 28-årige blev fundet på altanen.

Dermed har liget angiveligt været i lejligheden og på altanen i fem dage, før politiet fandt det.

Flere af de pårørende til den dræbte græd, da drabsdetaljerne blev læst op i retten, og nogle af familiefarens venner skabte tumult i retten, skriver Ekstra Bladet.

Blandt andet råbte de ifølge Ekstra Bladet "vi slår dig ihjel, vi slår dig ihjel" mod den sigtede mand.

Den 28-årige Dyrner har været savnet siden 9. januar og blev fundet død på den sigtedes altan. Politiet fik en henvendelse om, at der formentlig var en død person i lejligheden og undersøgte omstændighederne tirsdag aften. Her fandt de liget af den savnede.

Den sigtede mand befandt sig i lejligheden, da politiet ankom, og liget har formentlig været i lejligheden og på altanen siden drabet

Efter at sigtelsen var blevet læst op i retten, begærede anklageren dørene lukket af hensyn til den igangværende efterforskning.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip