27-årig nægter sig skyldig i drab på familiefar

Den 27-årige mand, der mistænkes for at have dræbt den 28-årige familiefar og tømrer Nikolaj Dyrner, er varetægtsfængslet i fire uger i et grundlovsforhør ved Retten i Lyngby onsdag.

Den drabssigtede nægter sig skyldig og nægtede også at udtale sig under grundlovsforhøret, der blev holdt for lukkede døre, oplyser Nordsjællands Politi.

Den 28-årige Nikolaj Dyrner blev ifølge politiets sigtelse slået ihjel mellem klokken 03 og 06 den 9. januar. Han var blevet slået i hovedet og havde fået halsen skåret over i lejligheden på Lyngby Hovedgade, hvor liget af den 28-årige blev fundet på altanen.

Dermed har liget angiveligt været i lejligheden og på altanen i fem dage, før politiet fandt det.

Flere af de pårørende til den dræbte græd, da drabsdetaljerne blev læst op i retten, og nogle af familiefarens venner skabte tumult i retten, skriver Ekstra Bladet.

Blandt andet råbte de ifølge Ekstra Bladet "vi slår dig ihjel, vi slår dig ihjel" mod den sigtede mand.

Den 28-årige Dyrner har været savnet siden 9. januar og blev fundet død på den sigtedes altan. Politiet fik en henvendelse om, at der formentlig var en død person i lejligheden og undersøgte omstændighederne tirsdag aften. Her fandt de liget af den savnede.

Den sigtede mand befandt sig i lejligheden, da politiet ankom, og liget har formentlig været i lejligheden og på altanen siden drabet

Efter at sigtelsen var blevet læst op i retten, begærede anklageren dørene lukket af hensyn til den igangværende efterforskning.

/ritzau/

Dagens Gossip