29-årig massemorder var kendt på Orlando-natklub

Den 29-årige mand, som begik den værste skudmassakre i USA's historie, besøgte flere gange natklubben for homoseksuelle, hvor han dræbte og sårede over 100, siger vidner til amerikansk avis.

Chris Callen, som optrådte i natklubben Pulse i Orlando, Florida, siger til avisen New York Daily News, at den 29-årige Omar Mateen havde besøgt stedet over de seneste tre år.

Efterforskere er ved at undersøge rapporterne.

- Jeg har set ham på Pulse et par gange, og et par andre personer, som jeg har talt med, blandt andet en tidligere sikkerhedsvagt, har faktisk ham på Pulse mange gange, siger Chris Callen.

Callen siger, at Mateen i et tilfælde trak en kniv mod en ven, efter at han var blevet gal over en vittighed om religion.

- Men på trods af det virkede han som en flink fyr. Måske blev han radikaliseret og hadede sig selv. Sommetider gik han hen i hjørnet og drak for sig selv, og andre gange blev han så fuld, at han var højrøstet og hæmningsløs, siger Ty Smith til Orlando Sentinel.

Og en anden mand, Kevin West, siger til Washington Post, at han så Mateen gå ind i natklubben tidligt søndag, og at han allerede kendte ham gennem dating app Jack'd.

Pulse er kendt for forestillinger med dragartister og som et samlingssted for LGBT-grupper, der repræsenterer bøsser, lesbiske, biseksuelle og transpersoner.

Klokken 2 natten til søndag ved lukketid, da den 29-årige begyndte skudmassakren, var der formentlig omkring 320 personer i lokalet. De var kommet for at deltage i en særlig event med latinamerikansk musik.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip