29-årig tiltalt for knivdrab på kæreste

En 27-årig gravid kvinde blev først slået og sparket i en lejlighed i Slagelse sidste år, og senere dræbt med en kniv af den 29-årige kæreste under husspektakler i lejligheden, mener Statsadvokaten i København.

Derfor har Statsadvokaten i København nu tiltalt den 29-årige mand for vold og drab og indkaldt til en nævningesag ved Retten i Slagelse.

Den 27-årig kvinde var gravid, da hun ifølge anklagemyndigheden blev udsat for knytnæveslag i baghovedet og spark i ryggen tidligt om morgenen 3. august sidste år.

Volden udviklede sig drastisk 21. september, hvor den 29-årige dræbte kæresten med et knivstik i venstre side af brystet klokken 01.15 i lejligheden i Frederiksgade, ifølge anklageskriftet.

Den dræbte kvinde var formentlig ikke gravid, da hun blev dræbt i september.

Forbrydelsen skete i forbindelse med husspektakler, oplyste politiet kort efter drabet.

- Fra lejligheden bliver der ringet efter hjælp, sagde efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Både politiet og en ambulance rykkede ud, og en ambulance kørte hende til sygehuset. Her afgik hun senere ved døden.

I lejligheden anholdt betjente den 29-årige mand.

- Da man kommer frem, ligger kvinden i lejligheden, og manden er til stede. Det tyder på, at det er et mellemværende mellem de to. Tilsyneladende har der ikke været andre til stede, sagde vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Den 29-årige mand nægter sig skyldig i knivdrabet på kæresten.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip