29-årig tiltalt for knivdrab på kæreste

En 27-årig gravid kvinde blev først slået og sparket i en lejlighed i Slagelse sidste år, og senere dræbt med en kniv af den 29-årige kæreste under husspektakler i lejligheden, mener Statsadvokaten i København.

Derfor har Statsadvokaten i København nu tiltalt den 29-årige mand for vold og drab og indkaldt til en nævningesag ved Retten i Slagelse.

Den 27-årig kvinde var gravid, da hun ifølge anklagemyndigheden blev udsat for knytnæveslag i baghovedet og spark i ryggen tidligt om morgenen 3. august sidste år.

Volden udviklede sig drastisk 21. september, hvor den 29-årige dræbte kæresten med et knivstik i venstre side af brystet klokken 01.15 i lejligheden i Frederiksgade, ifølge anklageskriftet.

Den dræbte kvinde var formentlig ikke gravid, da hun blev dræbt i september.

Forbrydelsen skete i forbindelse med husspektakler, oplyste politiet kort efter drabet.

- Fra lejligheden bliver der ringet efter hjælp, sagde efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Både politiet og en ambulance rykkede ud, og en ambulance kørte hende til sygehuset. Her afgik hun senere ved døden.

I lejligheden anholdt betjente den 29-årige mand.

- Da man kommer frem, ligger kvinden i lejligheden, og manden er til stede. Det tyder på, at det er et mellemværende mellem de to. Tilsyneladende har der ikke været andre til stede, sagde vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Den 29-årige mand nægter sig skyldig i knivdrabet på kæresten.

/ritzau/

Dagens Gossip