29-årige Michelle har fået sandheden: Jeg blev undfanget, da min mor var sexpræmien i et spil strippoker

Det siges ofte, at man enten har held i spil eller held i kærlighed, men for engelske Tony havde han held i begge dele, da han for 29 år siden vandt i et spil strippoker. Det skriver The Mirror.

For præmien var nemlig sex med én af deltagerne – dengang 25-årige Marie.

I dag er Marie 54 år, og nu er hele den lettere bizarre historie kommet frem på engelsk tv, efter Marie og hendes to døtre medvirkede i det tabloide tv-program 'The Jeremy Kyle Show'.

For at gøre historien endnu mere skør, blev den yngste datter, 29-årige Michelle nemlig det direkte resultat af pokerspillet. Hun blev nemlig undfanget, da Tony skulle 'indløse sin præmie', og i det engelske skandale-tv-program fik Marie i den grad læst og påskrevet af sine to døtre.

Michelle og Susanne beskyldte nemlig deres mor for ikke at have sig godt nok af dem i barndommen ved at sende dem i plejefamilie.

Med pigernes opvækst – og strippoker-spillet – i mente, erkendte Marie i programmet, at hun nok havde været en mangelfuld mor - i særdeleshed fordi døtrene blev taget fra hende af de sociale myndigheder.

Vi skal ikke underholde med hele det mildest talt langt ude program her i artiklen, men i klippet herunder, kan du selv få syn for sagen.

 

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip