3-årig dør dagen efter sin tvillingebror: Nu har faderen en rørende opfordring til alle familier

Lørdag eftermiddag afgik den lille dreng Caleb ved døden efter et tragisk uheld på en privat ejendom i Anderson County i staten South Carolina, USA. Dagen efter mistede famiien hans tvillingebror i samme tragiske ulykke. Det skriver Independent Mail

Caleb og hans tvillingebror, Ezekiel Marcengill, var løbet ud for at lege i haven, mens de tilstedeværende voksne deltog i et socialt frokostarrangement indenfor.

Hvad, de voksne ikke vidste, var, at de to små drenge sneg sig ind i et område med en swimmingpool. Området var aflåst, men det viste sig senere, at der er et lille hul i hegnet, som brødrene har kunne komme igennem. 

En af deltagerne ved festen fandt begge drenge liggende i poolen, livsløse, hvor de formodentligt har ligget i 15-20 minutter.

Selvom både festens deltagere og kort efter det tilkaldte redningspersonale forsøgte at genoplive dem, blev Caleb erklæret død klokken 15:21 lørdage eftermiddag. Ezekiel holdt ud lidt længere, men gik bort søndag klokken 14:30.

Ulykken var et hændeligt uheld, lyder det fra myndighederne, mens den knuste far, Brandon Marcengill, føler sig stærk nok til at komme med en opfordring til alle familier:

- Hold dem tæt ind til jer.

Han fortsætter:

- Du beskytter dine børn, så godt du kan. Så kommer de i en alder, hvor de kan løbe rundt og lege. Hvordan skal man beskytte dem mod alting?, siger han til Independent Mail.

Læs også: Far hylder mødres hårde arbejde: Fortjener respekt

Læs også: Læs fars opfordring til mennesker, som er i nærheden af et barn med autisme
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip