3-årig dør dagen efter sin tvillingebror: Nu har faderen en rørende opfordring til alle familier

Lørdag eftermiddag afgik den lille dreng Caleb ved døden efter et tragisk uheld på en privat ejendom i Anderson County i staten South Carolina, USA. Dagen efter mistede famiien hans tvillingebror i samme tragiske ulykke. Det skriver Independent Mail

Caleb og hans tvillingebror, Ezekiel Marcengill, var løbet ud for at lege i haven, mens de tilstedeværende voksne deltog i et socialt frokostarrangement indenfor.

Hvad, de voksne ikke vidste, var, at de to små drenge sneg sig ind i et område med en swimmingpool. Området var aflåst, men det viste sig senere, at der er et lille hul i hegnet, som brødrene har kunne komme igennem. 

En af deltagerne ved festen fandt begge drenge liggende i poolen, livsløse, hvor de formodentligt har ligget i 15-20 minutter.

Selvom både festens deltagere og kort efter det tilkaldte redningspersonale forsøgte at genoplive dem, blev Caleb erklæret død klokken 15:21 lørdage eftermiddag. Ezekiel holdt ud lidt længere, men gik bort søndag klokken 14:30.

Ulykken var et hændeligt uheld, lyder det fra myndighederne, mens den knuste far, Brandon Marcengill, føler sig stærk nok til at komme med en opfordring til alle familier:

- Hold dem tæt ind til jer.

Han fortsætter:

- Du beskytter dine børn, så godt du kan. Så kommer de i en alder, hvor de kan løbe rundt og lege. Hvordan skal man beskytte dem mod alting?, siger han til Independent Mail.

Læs også: Far hylder mødres hårde arbejde: Fortjener respekt

Læs også: Læs fars opfordring til mennesker, som er i nærheden af et barn med autisme
 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip