3-årig pige redder højgravid mors liv efter fald ned ad trapperne

Den treårige Emma Bazzard holdt hovedet koldt, da hendes 27-årige, højgravide mor Catherine faldt ned ad trapperne og blev slået bevidstløs.

Pigen ringede til alarmcentralen, fortalte, at moderen havde en baby i maven, og anviste derefter, hvordan ambulancen kunne finde frem. Det skriver Daily Mail

Nu har South Western Ambulance Service frigivet en optagelse af opkaldet og givet den lille pige en heltepris.

Emma Bazzards mor lå forenden af trappen og gled ind og ud af bevidsthed. Hun var faldet ned, mens hun skyndte sig for at få sin femårige søn i skole den 27. november.

Under opkaldet fortæller den meget veltalende treårige, at hendes mor er faldet ned ad trappen, og at hun har en baby.

- Den er i mors mave. Den er meget, meget stor. Den kommer ud til jul, forklarer pigen.

Hun fortæller kvinden på alarmcentralen, at hun trøster mor og krammer hende. Efter få minutter ankommer ambulancen.

Catherine Bazzard blev indlagt på hospitalet, hvor hun var i tre dage. Her blev hun behandlet for at undgå, at fødslen gik for tidligt i gang. Hun havde fortsat syv uger tilbage af graviditeten.

- Jeg husker, at Emma kom med telefonen. Hun kunne ikke få nummer 9-knappen til at virke (nummeret til alarmcentralen i Storbritannien er 999, red.), så jeg trykkede på den. Jeg kan ikke udtrykke, hvor stolte vi er, siger moderen.

Læs også: Betjenten standser en mor, fordi baglygten er defekt - da han overrasker hende med disse ord, bryder hun

Emma fik en lillebror den 4. december. Fire uger for tidligt. Men havde hun ikke reageret så hurtigt, vurderer moderen, at George ville være blevet født alt for tidligt.

Hør et uddrag af opkaldet nedenfor.

Dagens Gossip