3-årige Klara blev forgiftet: Nu advarer hendes mor om Panodil Junior

En mor fra Nors i Nordjylland opdagede tilfældigt, at hendes datter havde drukket op mod en halv flaske Panodil Junior tirsdag.

Var det ikke blevet opdaget, kunne forgiftningen være endt rent galt. Derfor advarer Michelle Holler Sørensen på Facebook.

Moderen forklarer, at datteren havde drukket omkring 100 milliliter Panodil Junior tirsdag eftermiddag. Det blev først opdaget omkring sengetid, da Michelle Holler Sørensen opdagede den tomme flaske.

Hun spurgte datteren, hvordan hun havde fået låget af den børnesikrede flaske. Pigen svarede, at hun havde drejet låget.

- Det var en lille forglemmelse fra min side, der gjorde at Klara kunne nå panodilen. Men at hun kunne åbne den på trods af at der var "børnesikring" kom virkelig bag på mig, skriver den nordjyske mor i Facebook-opslaget.

Hun fik hurtigt lille Klara på hospitalet, hvor hun blev indlagt på børneafdelingen på sygehuset i Aalborg. Her fik hun modgift i cirka 20 timer via drop.

- Der er ingen skade sket, men havde vi ikke opdaget det, havde konsekvensen været slem, skriver moderen.

Michelle Holler Sørensen forklarer videre, at hun har talt med personalet på børneafdelingen, der før har oplevet, at det er lykkedes børn at skrue låget af den søde Panodil Junior.

- Håber dette opslag kan være med til at undgå en lign episode. Vi var som sagt heldige at vi opdagede at Klara havde drukket det - hun kunne ligeså godt have gemt flasken af vejen hvor jeg så måske først havde opdaget det, da det var for sent, skriver hun.

Læs også: Læger advarer mod populært putte-trick: Kan skade barnets hofter

Hun forklarer til slut, at symptomerne på panodilforgiftning først viser sig et til to døgn efter, hvor cellerne i leveren allerede er ved at blive nedbrudt.

Læs hele Michelle Holler Sørensens opslag nedenfor.

Klara blev tirsdag aften indlagt på børneafdelingen Aalborg da hun havde fået panodilforgiftning, Klara havde drukket en...

Posted by Michelle Holler Sørensen on Thursday, April 14, 2016

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip