3 grunde til at få akupunktur denne vinter

I tusindvis og atter tusindvis af år har kineserne haft stor fidus til akupunkturens prikkende nåle i bestræbelserne på at forebygge og komme bestemte sygdomme til livs.

Den alternative behandlingsmetode er muligvis værd at overveje på disse breddegader, hvor kalenderen i de kommende tre måneder byder på vinterens kolde temperaturer og dertilhørende fugtige næser og skrantende helbred hos mange af os blege danskere.

Jennifer Debowsky er en amerikansk akupunktør og forfatter – og hun mener, der er flere gode grunde til at få akupunktur denne vinter.

1. Den travle juletid og årstidens lave temperaturer kan stresse mange mennesker, men det kan akupunktur afhjælpe, forklarer Jennifer Debowsky på Epoch Times.

Stress og jag har en negativ indvirkning på vores sind og organer, hvilket kan reduceres med akupunktur, lyder det fra kvinden bag den nye bog 'Adventures in Chinese Medicine'.

2. Vinteren kan være en hård nyser med masser af kulde og fugtighed, der øger risikoen for at blive syg.

Kinesiske urter og akupunktur kan dog forbedre immunforsvaret, lyder det fra Jennifer Debowsky.

Læs også: Ny forskning: At være i skoven beskytter dig mod alvorlige sygdomme

Hun forklarer, at behandlingsmetoden med nåle kan mindske sygdomme og reducere varigheden af ubehaget.

3. Genoplad kroppen med akupunktur, lyder endnu en opfordring fra Jennifer Debowsky, der forklarer, at vinteren er slem til at dræne vores kroppe for energi, og de lave batterier gør det sværere for os at klare udfordringerne på arbejdet og i familielivet.

Et par velplacerede nåle kan pleje din udtømte krop, øge energien og få dig til at sove bedre, mener Jennifer Debowsky. 

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip