3 stillinger din mand ville ønske du tog initiativ til

Sex er en vigtig del af de fleste parforhold, men uanset om I er nye sammen, eller I har været sammen længe, og der måske er gået lidt "hverdag" i sexlivet, så kan det være en ide at overraske den anden med uventede initiativer i sengen. 

Følgende tre ideer er bud på ting, mange mænd ville ønske, du tager initiativ til - og som er frækkere, hvis du gør det, uden at blive spurgt af ham først:

1) Blowjob
Nogle kvinder elsker at give det, andre får kvalme ved tanken, men, De Damer, hvis I har været sammen i længere tid, glemmer I måske nogen gange at “udforske” hinanden.

At gå ned på ham og bruge din smidigste muskel; tungen, er altid en god måde at have fat i den lange ende, så at sige. Vi lover, at din mand går og drømmer om et spontant blowjob i smug, men det kan virke som lidt meget at bede om, så; overrask ham.

Mangler du inspiration, kan denne artikel og videoguide måske hjælper dig: Pornostjerner guider dig: Sådan giver du din mand det perfekte blowjob

2) Omvendt cowgirl
Missionæren er god. At blive reddet er måske bedre. Men at prøve den omvendte cowgirl er frækt og anderledes.

Initiativet er nu helt på din side. Din fordel (udover selvfølgelig at have sex med din dejlige mand) er, at du styrer tempo og “dybde” fuldkomment. Synet, du byder din mand, hvis du sætter dig på toppen og vender ham ryggen, er desuden intimt, indbydende og lidt “forbudt” (ja, vi taler om dit røvhul).

Det kan være bøvlet at “kravle ombord”, men når du først er der, kan han holder om dine lækre hofter og lår, og ikke mindst se dig fra en hel ny, smuk og fræk vinkel. Drop missionæren for en gangs skyld og tag initiativ til noget nyt. Det er simpelt, men han vil elske, at du gør noget nyt for ham og jer.

3) Doggy
Gode gamle, og så alligevel ikke – hvornår har du sidst ladet dig tage af din mand bagfra? Med denne stilling tilbyder du ham kontrol, og det kræver selvfølgelig din accept, og det virker kun frækt, hvis det er dig, der tager initiativ. 

Sørg for, at du ligger godt og har støtte under dit bryst i form af fx store puder eller en dyne. Sørg også for at være varmet godt op, da stillingen åbner for en dybere penetration. Tag initiativet til stillingen, men sæt grænser, så det er rart for jer begge.

God fornøjelse.

Læs også: 7 måder at gøre din mand blød i knæene – og hård andre steder
 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip