3 typer sex som alle par bør have

Samleje eller sex er en vigtig del af næsten alle voksne kærlighedsforhold, men det behøver ikke altid at være den samme slags, man har.

Mange har sikkert læst, at de skal prioritere sex, men hvordan skal man egentlig få det presset ind i en travl hverdag?

Måske kan den storsælgende forfatter John Gray, som står bag successen ‘Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus’, hjælpe dig.

Han sætter nemlig forskellige sextyper op i tre kategorier, men det er ikke alle slags, man skal bruge lige meget tid på.' 

Her er de tre typer sex, som John Gray siger, det er vigtigt at prioritere:

Romantisk ‘gourmet’ sex
Her forklarer han, at man godt må bruge en del tid, indsats og tanker på denne form for sex, men det skal også starte inden selve samlejet. Det kunne for eksempel være en romantisk middag, hvor man bygger stemningen op. Det er en god ide at gøre omgivelserne romantiske og eksempelvis sætte stearinlys i soveværelset.

Sund ‘hjemmelavet’ sex
Det er den mere hverdagsagtige sex, som Gray siger,varer omkring 30 minutter. Det er ikke helt så luksuriøst som ‘gourmet’-udgaven.

Det er denne slags sex, man godt kan have på jævnt ugebasis.

Quickie sex
Nogle gange er det ok, at der bare er tale om få minutters samleje eller oralsex, som bare er proppet ind, hvor det passer i skemaet. her anbefaler John Gray, at man eventuelt kan bruge glidecreme, så tingene kan gå så hurtigt, som man ønsker.

Hvis du vil se video, om John Gray der fortæller om de 3 forskellige typer sex, så kan du finde det på Huffintgon Post side.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip