31-årig kvinde fængslet for røveri mod bagerkunde

En 31-årig kvinde fra Odense er i dag blevet varetægtsfængslet for røveriet mod en 41-årig kvindelig kunde hos Torvebageren i Sanderum i går.

Retten valgte at varetægtsfængsle kvinden, da der er risiko for, at hun begår samme kriminalitet igen, oplyser Fyns Politi.

Under grundlovsforhøret erkendte hun røveriet. Desuden indrømmede hun, at hun kørte bil, mens hun var påvirket af stoffer. Hun blev sigtet for overtrædelse af våbenloven, da hun brugte en stor kniv under røveriet - en kniv som hun holdt for halsen af en 41-årig kunde i butikken.

Den 31-årige kvinde fik flere sigtelser med på vejen. Hun var i besiddelse af 0,51 gram heroin og havde intet kørekort. Og udbyttet fra røveriet på omkring 1.000 kroner blev brugt til betaling af narkogæld samt indkøb af heroin.

Retten valgte at varetægtsfængsle kvinden frem til 24. maj.

Selve røveriet

Lørdag kort før klokken 10.30 gik kvinden ind hos Torvebageren i Sanderum, maskeret med en strikhue. Hun truede med en stor kniv, der blev holdt op til halsen på en 41-årig kvindelig kunde og fik udleveret hendes pung, der indeholdt cirka 1.000 kroner.

Den 31-årige kvinde flygtede fra stedet i en personbil i retning mod Sanderumvej. Personalet hos Torvebageren nåede at aflæse registreringsnummeret på flugtkøretøjet, som viste sig at tilhøre kvindens mor.

Ved 11-tiden blev bilen spottet på Astrupvej i Odense og kvinden blev anholdt uden dramatik. Med sig i bilen havde hun en mand, som blev hentet efter røveriet. Han blev også anholdt.

Dagens Gossip