32-årig indsat stukket fire gange i maven

»Lidt efter klokken 16 får vi en anmeldelse om, at en person er blevet stukket fire gange i maveregionen med noget, der godt kunne være en kniv, og det er sket under en gårdtur, hvor der er cirka 50 personer til stede i gården,« fortæller den centrale efterforskningsleder, Kristian Aaskov.

Den 32-årige mand er kørt på Rigshospitalets Traumecenter, han er meldt uden for livsfare, men er, da Berlingske Nyhedsbureau taler med efterforskningslederen, på operationsbordet.

»Vi har ikke nogen mistænkte, og som man nok ved, så vrimler det ikke med vidner i et fængsel. Så vi er i gang med at undersøge for tekniske spor og forsøger at finde gerningsvåbnet, afhører vidner og så videre,« siger Kristian Aaskov.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Den forurettede har ikke ønsket at tale med politiet inden operationen, men Aaskov håber på, at han vil sige noget bagefter.

Politiet ønsker ikke at oplyse, hvilken straf den indsatte afsoner, men Kristian Aaskov bemærker, at »det er ikke noget alvorligt kriminalitet«. Ifølge den centrale efterforskningsleder er den 32-åriges synderregister irrelevant i denne sag, han vil heller ikke fortælle yderligere detaljer om efterforskningen eller muligt motiv.

»Vi er i opstartsfasen, og jeg vil helst ikke ud med ret meget,« siger Kristian Aaskov.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip