32-årige Sara bliver ny vært på TV2-vejret

TV 2 tog i april et helt nyt nyhedsstudie i brug og dermed også helt nye rammer for TV2-vejret. Det nye nyhedsstudie rummer blandt andet et nyt HD-vejrstudie og en udendørs vejrgård, hvorfra TV2-vejret kan sende sine daglige vejrudsigter.

I forbindelse med fornyelsen har TV 2 søgt efter endnu et medlem af vejr-holdet – en ny vejrvært. Og her er valget faldet på den 32-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl.

- Sara Maria har et indlysende skærm- og formidlingstalent og er meget optaget af, hvordan vejret påvirker danskernes dagligdag. Og så er hun sympatisk, positiv og meget TV 2'sk i sin udstråling, forklarer redaktør på TV 2-vejret Ninna Kokholm.

Sara Maria er lige nu i oplæring hos TV 2s mere erfarne vejrværter, så hun er helt klar til at formidle de første vejrudsigter i slutningen af maj.

Sara Maria Franch-Mærkedahl har tidligere arbejdet med formidling i forskellige sammenhænge, blandt andet reklamefilm og modelarbejde. Sara Maria har også tidligere arbejdet i tøjbranchen blandt andet som agent - og så er hun i øvrigt datter af en cirkusartist. Sara Maria er på skærmen fra slutningen af maj.

Dagens Gossip