32-årige Sara bliver ny vært på TV2-vejret

TV 2 tog i april et helt nyt nyhedsstudie i brug og dermed også helt nye rammer for TV2-vejret. Det nye nyhedsstudie rummer blandt andet et nyt HD-vejrstudie og en udendørs vejrgård, hvorfra TV2-vejret kan sende sine daglige vejrudsigter.

I forbindelse med fornyelsen har TV 2 søgt efter endnu et medlem af vejr-holdet – en ny vejrvært. Og her er valget faldet på den 32-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl.

- Sara Maria har et indlysende skærm- og formidlingstalent og er meget optaget af, hvordan vejret påvirker danskernes dagligdag. Og så er hun sympatisk, positiv og meget TV 2'sk i sin udstråling, forklarer redaktør på TV 2-vejret Ninna Kokholm.

Sara Maria er lige nu i oplæring hos TV 2s mere erfarne vejrværter, så hun er helt klar til at formidle de første vejrudsigter i slutningen af maj.

Sara Maria Franch-Mærkedahl har tidligere arbejdet med formidling i forskellige sammenhænge, blandt andet reklamefilm og modelarbejde. Sara Maria har også tidligere arbejdet i tøjbranchen blandt andet som agent - og så er hun i øvrigt datter af en cirkusartist. Sara Maria er på skærmen fra slutningen af maj.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip