34-årig i rådden kørsel: Påkørte flere bilister og et træ

En 34-årig mand kørte tirsdag eftermiddag helt vanvittigt rundt i Kolding by.

Det startede på den østjyske motorvej E45 ved Kolding ved 15.40-tiden, hvor han i meget høj fart kom kørende i sin sølvgrå VW Golf GTI.

Manden kørte af motorvejen og fortsatte ad Fynsvej. I krydset Fynsvej/Jens Holms Vej kørte han over for rødt og påkørte en modkørende bilist. Der skete store materielle skader ved uheldet, og den 34-årige mand fortsatte sin hasarderede kørsel.

Turen gik videre ad Jens Holms Vej, hvor manden påkørte et vejtræ i midterrabatten. Træet blev revet midt over og fløj op i luften og ramte en anden bilist.

Det fik ikke stoppet manden. Han fortsatte til lyskrydset ved Skamlingvejen, hvor han igen var årsag til et færdselsuheld. Og igen fortsatte manden sin vilde kørsel.

Et vidne registrerede nummeret på den sølvgrå VW Golf og politiet fandt derfor bilen i en aflukket garage på Tvedvej. Senere blev manden også fundet.

- Han havde meldt sig på psykiatrisk afdeling på Kolding Sygehus. Vi anholdt ham og han forklarede, at han havde haft en meget dårlig dag, fortæller Jesper Brian Jensen fra lokalpolitiet i Kolding, til Dagens.dk.

Manden er nu i det psykiatriske system. Politiet har inddraget hans kørekort og bliver sigtet for hensynsløs kørsel, der udsætter andre for fare.

Ingen personer kom til skade ved de mange færdselsuheld.

Dagens Gossip