34-årig skudt flere gange på åben gade

Politiet har endnu ikke kunnet afhøre en 34-årig mand, som onsdag aften blev skudt ned på åben gade ved Tybjergparken i Brøndby Strand. Manden blev skudt ned uden for sine forældres bopæl, oplyser politiet.

Manden blev ramt af flere skud og ligger i kunstig koma på Rigshospitalet. Hans tilstand var i første omgang kritisk, men tidligt torsdag morgen beskrives den som stabil.

Politikommissær Hans Tonnesen, Københavns Vestegns Politi, ønsker ikke at oplyse, hvor mange skud manden er blevet ramt af. Men det står fast, at han er ramt af skud kroppen og i benene.

Det er i det hele taget sparsomt med oplysninger om skudepisoden.

Hans Tonnesen oplyser dog, at ofret er kendt af politiet i forvejen. Han ønsker ikke at oplyse for hvad.

- Manden blev skudt ned uden for sine forældres hjem, siger Hans Tonnesen til Ritzau.

Der er ikke oplysninger om, hvad motivet til nedskydningen kan være, og om forbrydelsen er rocker- eller banderelateret.

Politiet fik anmeldelsen om skyderiet onsdag aften klokken 22.11, og polititeknikere har arbejdet på gerningsstedet natten til torsdag.

Umiddelbart er der ikke vidner til skyderiet, men politiet har fået nogle henvendelser, som efterforskerne arbejder videre med.

Politiet vil gerne i kontakt med folk, der har set noget, eller som ved noget om skyderiet. Folk med oplysninger kan ringe til Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448 eller på telefon 114.

/ritzau/

Dagens Gossip