35-årig boksestjerne holder fast i verdensmesterbælte

Et tysk boksebrag er sent lørdag aften sluttet med teknisk knockout og en forsvaret WBO-verdensmestertitel til Arthur Abraham.

I ringen stod han over for Robert Stieglitz, der måtte erkende sit nederlag i sjette runde, hvor han blev slået i gulvet, og hans træner, Dirk Dzemski, sagde stop.

Det var fjerde gang, at de tyske rivaler stod over for hinanden. Stillingen i de indbyrdes opgør lyder på tre sejre til Abraham og en enkelt til Stieglitz.

- Alle VM-kampe er vanskelige, også denne. Vi har trænet godt og vundet, det er det vigtigste, siger Arthur Abraham efter sin VM-sejr i supermellemvægt til dpa.

I lørdagens kamp var Robert Stieglitz allerede i problemer i fjerde runde, men han formåede at blive stående frem til sjette omgang.

Stieglitz blev dog fanget i en slagserie fra begge Arthur Abrahams handsker. I et forsøg på at svare igen kom Stieglitz til at slække på sit forsvar, og han fik et hårdt slag fra Abrahams højre næve.

Slaget fik Stieglitz til at gå i gulvet. Han nåede at komme på benene, inden dommerens nedtælling diskvalificerede ham, men hans træner smed altså håndklædet i ringen for den 34-årige.

- Det var den rigtige beslutning, erkender Stieglitz over for dpa.

8000 tilskuere overværede boksebraget.

For Abraham var det sejr nummer 43 ud af 47 professionelle kampe. WBO-titlen har han haft i 16 måneder.

/ritzau/dpa

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip