35-årig mor så på, mens hendes 6-årige datter blev voldtaget

Det tog juryen under tre timer at dømme en 35-årig mor fra staten Washington i USA for en stribe sex-forbrydelser mod kvindens seksårige datter.

Sammen med sin mand på 57 år søgte kvinden efter mænd på nettet, som ville begå overgreb mod deres lille pige mod betaling. Det skriver Heraldnet

De “udbød” pigen på hjemmesiden Craiglist, der er en amerikansk pendent til Den Blå Avis. Politiets efterforskere fandt mindst én video, hvor pigen blev udsat for overgreb af en uidentificeret mand, mens kvinden så på. Hun skrev angiveligt beskeder til en anden potentiel kunde på det givne tidspunkt.

Socialmyndighederne fjernede både den seksårige pige og hendes lillebror i 2014, da forældrene blev anholdt.

Strafudmålingen falder til marts. Kvinden kan se frem til op til 26 års fængsel. Anklageren i sagen vil dog kræve en endnu hårdere straf, fordi der er sket flere overgreb på pigen.

Kvinden er kendt skyldig i voldtægt af et barn, for overgreb og for at sælge seksuelle ydelser. Hun blev desuden kendt skyldig i flere tilfælde af børneporno.

Læs også: Børns Vilkår: Vi har brug for domme i incestsager 

Moderen har anket dommen. Hun forklarede i retten, at hun selv blev misbrugt af sin mand, og at hun frygtede, at blive sendt til sit hjemland Tonga, hvis hun ikke samarbejdede med ham om udlejningen af pigen.

Manden erkendte sig skyldig og blev dømt i juni. Han fik 27 års fængsel.

Dagens Gossip