38-årig knivoffer i bedring efter knivstik under Distortion

»Han har det efter omstændighederne godt. Heldigvis har kniven kun ramt en muskel. Han er blevet opereret og undersøgt for, om der var indre skader. Det var der heldigvis ikke,« siger efterforskningsleder Tomas Juhl fra Københavns Politi til Berlingske Nyhedsbureau tidligt torsdag morgen.

Hvem, der overfaldt manden, eller hvad, der gik forud for overfaldet, er endnu for tidligt at konkludere på, men ifølge efterforskningslederen kan det være en tilfældighed, at den 38-årige blev ramt.

»Der har formentlig været noget tumult mellem to grupper, og i den forbindelse bliver han ramt. Han har intet med de to grupper at gøre, så det kan være mere eller mindre tilfældigt. Der er to grupperinger, der kommer op at toppes, og herunder kommer han i klemme,« siger Tomas Juhl.

Københavns Politi har indtil videre hevet fire mænd ind til afhøring.

»Men det er ikke ensbetydende med, at vi tror, det er gerningsmændene, men vi er nødt til at undersøge deres roller,« siger efterforskningslederen.

Om overfaldet, der fandt sted på Kapelvej på Nørrebro, kan være banderelateret, ved politiet »slet ikke noget om endnu«.

Derudover er en person blevet anholdt for at kaste med flasker under den store gadefest, der onsdag samlede op mod 100.000 festglade mennesker på Nørrebro. Ellers er aftenen og natten forløbet i - om ikke ro - så i hvert fald orden, lyder det fra politiet.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip