38-årig kvindelig cyklist dræbt af flugtbilist - Blev slynget 52 meter

En 38-årig kvinde mistede lørdag aften livet, da hun blev påkørt af en varebil i Kalundborg. Føreren af bilen stak efter ulykken af fra stedet, men blev kort tid efter fundet i en have nær ulykkesstedet.

Han er blevet anholdt. Politiet sigter han for påkørslen og for at være flygtet fra stedet. Desuden kan han vente en sigtelse for spritkørsel, da han formentlig var spirituspåvirket, oplyser vagtchef Søren Danielsen, Midt- og Vestsjællands Politi.

Ulykken skete klokken 18.25. Kvinden kom kørende på cykel på Holbækvej, da en varebil pludselig torpederede hende bagfra.

Det skete med så høj hastighed, at kvinden blev slynget 52 meter fremad. Hun landede i en grøft og var dræbt på stedet.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Efter påkørslen mistede varebilens fører kontrollen over sin bil, der fortsatte over i den modsatte kørebane, ned i en grøft og gennem en hæk, indtil den endte på taget af et brændeskur.

Føreren af varebilen stak af fra stedet og gemte sig i en nærliggende have, hvor han blev fundet af nogle beboere, der ringede til politiet.

Der er tale om en 48-årig mand fra lokalområdet. Han vil søndag blive fremstillet i grundlovsforhør, oplyser vagtchefen. /ritzau/

 

Dagens Gossip