39-årig mand måtte skæres fri af bil

Manden brækkede begge ben, da han onsdag aften ved 21-tiden pludselig mistede herredømmet over sin bil og kørte direkte ind i et vejtræ. Ulykken skete på ved Rødvig Stevns, da manden kom kørende i nordlig retning ad Mindehøjvej.

»Han kører på en lige strækning, da han af ukendte årsager pludselig mister herredømmet over sin bil og kører ind i et træ,« fortæller vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi til bt.dk.

Bilen blev totalt smadret, og motoren røg ud af bilen, men manden slap forholdsvis nådigt fra den alvorlige ulykke. Han var ved bevidsthed efter ulykken, og det tog redningsmandskabet halvanden time at få ham fri. Derefter blev han fløjet til Rigshospitalets Traumecenter.

»Meldingen herfra lyder på, at han er uden for livsfare, så man må sige, at han er sluppet rimeligt heldigt,« siger vagtchefen.

Bilinspektører skal nu undersøge uheldet nærmere, men ifølge politiet tyder meget på, at det har været al få høj hastighed, der var årsag til ulykken.

Politiet tog rutinemæssigt en blodprøve af manden, men der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at han har været påvirket af alkohol.

Dagens Gossip