4-1 i oprykkerdyst: Viborg på andenpladsen

25/10/2013

Et mål scoret med armen af Thomas Dalgaard, to tørre hug fra Kevin Mensah og et flot mål af Marcel Rømer var nok til at sikre en 4-1-sejr til hjemmeholdet fredag aften, da Viborg tog imod FC Vestsjælland i sæsonens anden oprykkerdyst i Superligaen.

Thiago scorede forgæves for gæsterne.

Med sejren rykker viborgenserne op på andenpladsen med imponerende 20 point for 13 kampe.

FC Vestsjælland har ligeledes fået en fin start i klubbens første superligasæson nogensinde, men må tage til takke med en sjetteplads.

Set over kampens 90 minutter må Viborg-sejren siges at være helt fortjent. Kampen bød på adskillige chancer til begge hold og ganske god underholdning.

Det grønblusede hjemmehold fik dog sat en streg under, hvem der er det bedste oprykkerhold.

Det var da også Viborg-spillerne, der viste skarphed som de første i kampen. Halvvejs i første halvleg kunne topscorer Thomas Dalgaard således bringe sit hold på vinderkurs, da han fik skrabet bolden i mål på en ripost.

Det var dog tydeligt, at Dalgaard skubbede bolden i mål til 1-0 med sin arm, hvilket gav stor frustration hos udeholdets spillere.

Gæsterne fik dog udlignet lige inden pausen. Et boldtab af Jonas Thorsen satte en Vestsjælland-kontra i gang, og den omsatte Thiago til mål.

Hvad sæsonens første oprykkerdyst for en lille måneds tid siden manglede af underholdning, fik man i den grad til dette opgør. Anden halvleg bød nemlig på ikke mindre end tre scoringer - alle til Viborg.

Efter henholdsvis 47 og 53 minutters spil scorede Viborgs Kevin Mensah to fine mål og afgjorde reelt kampen. Viborg kontrollerede herefter opgøret, og den unge Marcel Rømer fik også lov til at lege med, da han scorede til slutresultatet 4-1.

I næste runde møder Viborg AGF i Aarhus. FC Vestsjælland skal forsøge at rejse sig mod Brøndby på hjemmebane.