4 år efter hans død: Nye sexanklager mod Michael Jackson

Kendis-koreograf Wade Robson, som har arbejdet med berømtheder som Britney Spears og Usher, har atter åbnet låget til kisten ved torsdag på The Today show at fortælle, hvordan han blev misbrugt gennem syv år af sin voksne ven.

Han lærte Kongen af Pop at kende, da han var fem år og begyndte at sove på Neverland Ranch, da han var syv til 14. Her fandt overgrebene angiveligt sted. Ifølge TMZ har den nu 30-årige Wade Robson derfor lagt sag an og kræver erstatning, der skal komme fra Michael Jacksons ejendomme.

Jacksons tidligere husholderske, Blanca Francia, forklarede i retten i 2005, at hun havde set Michael Jackson i badet med Wade, da han var 8-9 år gammel. Men det vidneudsagn kom ikke til at spille en stor rolle, da samme Wade Robson i retten i 2005 pure benægtede, at Jackson skulle have forgrebet sig på ham.

I dag forklarer den nu 30-årige australskfødte familiefar, at han dengang var så følelsesmæssigt langt ude i torvene, at han ikke forstod, at det var seksuelt misbrug, og at Michael Jackson havde presset ham til at vidne til sin fordel. Blandt andet øvede Jackson »rollespil« i retten, så han kunne instruere drengen i, hvordan han skulle agere.

Wade nægter, at det skulle have noget med erstatningen at gøre, at han nu kommer med en stik modsat forklaring.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip