4-årig dreng dør, efter han inhalerer kanel: Nu advarer hans mor mod farlig leg

Kanel bliver normalt forbundet med risengrød og kage, men krydderiet er langt fra ufarligt i de forkerte hænder.

Den fireårige Matthew Radar mistede livet, da han under en klatretur på køkkenbordet fik fat i kanel og inhalerede det. Nu advarer hans mor. Det rapporterer WFSB.

Drengen fandt bøtten med kanel på køkkenbordet, spiste det og kom i den forbindelse til at inhalere så meget af det, at han blev kvalt.

Læs også: Mor advarer mod skjult fare, som var lige for næsen af hende

- Han var fuldstændig rask. Ingen problemer. Han begyndte at blive kvalt. Det var, som om han fik et anfald, og så kollapsede han bare, siger hans mor Brianna Radar, som fortæller om episoden for at advare andre.

Den fireårige blev hastet til hospitalet. Han blev erklæret død halvanden time senere. Retsmedicineren erklærede dødsfaldet at være en ulykke og sagde, at kvælning er et almindeligt problem, når kanelpulver bliver inhaleret.

Moderen håber, at episoden kan stoppe teenagere, der deltager i “kanel-udfordringen” på sociale medier. Udfordringen går ud på, at teenagerne skal forsøge at sluge en skefuld kanel uden at indtage vand.

- Kanel kan dræbe. Alle disse unge tænker ikke på, at det kan skade dem, siger Brianne Radar. Hun valgte at donere drengens organer væk i håbet om, at de kunne redde liv.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip