4-årig piges numse klistret fast til kundetoilet på McDonald's med superlim

Det skulle have været en hyggelig tur på McDonald's, men for fire-årige Kaya Langmead blev besøget hos burgerkæden hurtigt ødelagt.

Den engelske pige gik ved ankomsten til restauranten ud på kundetoilettet, hvor ukendte gerningsmænd havde smurt superlim på brættet, og sådan endte det lille barn med at blive offer for en særdeles grov spøg. 

Politiet har undersøgt overvågningsmateriale fra restauranten i byen Exeter i det sydvestlige England, og indtil videre er deres opmærksomhed rettet mod to teenagepiger.

Grædende kom pigen ud ad døren fra toilettet, og 24-årige Nicole Langmead lagde hurtigt mærke til, at huden på datterens lår var revet af. 

Læs også: Nu kan du få McDonalds leveret til døren - og alt andet i øvrigt

Nicole Langmead, der til The Daily Star beskriver episoden som 'enhver mors værste mareridt', havde netop bestilt mad til sig selv og sine to døtre, da den fire år gamle pige forklarede, at hun var nødt til at gå ud på toilettet.

- Jeg ventede udenfor toiletterne med mine to døtre i temmelig lang tid. Vi var tæt på at give op, da disse to piger kom grinende ud ad døren, siger Nicole Langmead.

Intetanende gik den wc-trængende pige ind og satte sig på toiletsædet med lim på, og moren så hende først igen, da hun grædende kom ud og sagde, at hun næsten ikke havde kunnet rejse sig fra sædet.

- Hun sagde, at noget havde såret hendes numse, men jeg kunne ikke forestille mig, at det var lim, siger Nicole Langmead, der roser de ansatte på fast food-restauraten for håndteringen af sagen.

- De ansatte på McDonalds var virkelig gode. Vi var alle i chok over, at folk kan finde på at sådan noget, siger hun.

De formodede gerningsmænd til ugerningen er to teenagepiger, og dem vil politiet gerne have et alvorsord med.

- Vi vil gerne tale med de to piger, der er blevet set ved stedet kort før hændelsen, siger en talsmand for Devon Police. 

Hør her morens forklaring om den klisterede oplevelse:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip