4 ægtemænd deler øjeblikket, hvor de vidste, at deres kærester havde konepotentiale

Parforhold er fyldt med gode og dårlige stunder, der alle er med til at forme kærligheden mellem to personer. Men nogle øjeblikke gør større indtryk end andre og går aldrig i glemmebogen. 

For de fleste ægtefolk er det en svær opgave at pege på lige præcis det øjeblik, hvor de var sikre på, at deres kæreste skulle være deres hustru eller ægtemand. Der er som regel flere indikationer på, at man har fundet den eneste ene.

Redbook har dog formået at få en håndfuld amerikanske (romantiske) mænd til at granske deres hukommelse og finde det magiske tidspunkt, hvor de var overbevidste om, at de havde fundet kvinden i deres liv….men mændene er lige nødt til at komme med lidt grundliggende oplysninger om deres kærlighed, inden de springer ud i det særlige øjeblik.

Læs også5 ærlige mænds mening om at se deres koner føde

De ærlige mænds svar er langt fra kedelige.

1. Justin Shelton fra Philadelphia:
- Det er det faktum, at hun elsker mig betingelsesløst, uanset hvad livet har bragt os, eller hvor utilfreds jeg kan være med verden. Og der er aldrig nogen tvivl eller usikkerhed: Vi er der begge, når det bliver virkelig hårdt. Hun lader mig være mig selv uden at forsøge at ændre mig og accepterer mig for den, jeg er, og hvem jeg ønsker at være. Ligesom f.eks med min kærlighed til vandreture. Hun har aldrig været et super friluftsmenneske før, men hun var villig til at prøve det, fordi hun så, at det betød meget for mig. Til sidst tog hun med på camping og vandretur, og det er en nem og sjov måde for os at tilbringe tid sammen. Plus, der var et tidspunkt, hvor hun lavede stort i skoven, fordi det var nødvendigt. Det var ægte kærlighed lige der.

2. Eric Mikkelsen fra Salina, Kansas:
- Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg skal forklare det, men jeg vidste på 1. date, at jeg gerne ville giftes med Ann. Vi var halvvejs igennem filmen “Dum, dummere og dummest”, da jeg sagde til mig selv, at hende her ønsker jeg at tilbringe resten af mit liv med. Hun var meget smartere og meget mere moden end mig, og jeg kunne se en smuk fremtid med hende. Hendes attitude var anderledes end de piger, jeg havde været på date med tidligere - i stedet for at fokusere så meget på fremtiden, gik hun meget op i nutiden. Jeg elskede det. Nu er det 21 år siden, vi var på den . date, og hvert år bliver bare bedre og bedre.

3. Mike Hitelman fra Montreal, Quebec:
- Andrea afbalancerer mig, og vi forstår og respekterer hinanden for, hvem vi er. Når vi spiser middag ude, har hun høje hæle og jeg har gummisko på. Hun tager pænt tøj på, og jeg har mine sædvanlige chinos på. Der er tonsvis af ting, vi gør sammen, men fastholder vores uafhængighed, og hun har aldrig afholdt mig fra de ting, der gør mig glad. Og hun er altid klar på et nyt eventyr. på vores 3. date spurgte jeg hende om at tage med mig på weekendtur til Vermont (en stat i det nordøstlige USA, der primært består af skov og vild natur). En masse piger ville have sagt nej tak, men Andrea sagde ja. Og det var i den weekend, at det blev temmelig klart for mig, at hun var den ene for mig.

4. Evan Williams fra Bangor, Maine:
- Jeg er helt imod enhver tro på soulmates, forhold fungerer, når folk vælger at sætte deres interesser til side og stræber efter, hvad der er bedst for dem som et par. Og jeg lagde mærke til, hvordan Betsy reagerede, da vi havde brug for at arbejde os igennem tingene. Selv når vi blev sure på hinanden, var det tydeligt, at fokus var på at finde en løsning, og ikke noget med, hvem, der fik ret. Det viste mig, at hun var engageret i os. Og jeg vil aldrig glemme den tid, hvor jeg kæmpede på arbejdet med følelsen af, at jeg var nødt til at stoppe med at arbejde. Da jeg fortalte Betsy om det, var hun ikke vred, bekymret, overoptimistisk eller afvisende, hun begyndte i stedet at tale om tingene for at se, hvad der ville være bedst på den lange bane. Lige der så jeg den sande værdi af vores forhold og følte mig meget heldig over at have hendes som min partner.  

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip