4 gode grunde til at være over 35 år, når du får dit første barn

Selvom der ikke er noget galt i at få børn, når man er ung, kan det have sine fordele at vente nogle år med at sætte børn i verden.

Det skriver The Indpendent, hvor Jane Merrick, der selv fødte sit første barn som 36-årig, giver fire grunde til, at det er vidunderligt at være en ældre mor.

1. Du kan nå en masse andet først

Venter man med at få børn til midt i 30’erne har man lidt flere år til at fest og nyde, at man ikke skal stå tidligt op for at passe børn. Man kan også bedre skabe sig en karriere og tjene gode penge

- Selvfølgelig kan du få børn og karriere på samme tid, men man vil stadig være nødt til at gå på kompromis, skriver hun.

2. Du kan bedre håndtere alle dem, der tror de ved bedre end dig

- Som ældre mor har dig du også mere livserfaring, og det kan komme dig til gode, når jordemødre, læger, sundhedsplejersker, pædagoger og venner vil forsøger at fortælle dig, hvad du skal gøre, og hvad du ikke skal gøre, skriver Jane Merrick.

Læs også:De 6 mest almindelige drømme og deres betydning

3.  Det dræner en at blive mor, lige meget hvilken alder man har

- Man bliver ikke mindre træt, hvis man får få børn tidligt, så derfor kan man lige så godt udnytte al sin fysiske energi til sjov og ballade mens man er i 20’erne, skriver hun.

4. Du kan bruge din livserfaring i opdragelsen af dit barn

- Jeg siger ikke, at jeg er en bedre forælder end en person, der er 10 år yngre end mig. Og jeg indrømmer at min femårige datter narrer mig dagligt. Men jeg håber, at jeg kan lære hende, når hun bliver ældre, om alle mine fejl, dårlige dates og beslutninger – gode som dårlige, jeg har foretaget mig.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip