4 grunde til at du skal elske din pæreform

I diverse dameblade kan man ofte teste sig selv og finde frem til, at ens ”form” er æble, pære eller noget helt tredje – og så fortæller selvsamme blad, hvordan man skal klæde sig, så man bedst skjuler sin kæmpe numse og lår, hvis man vel at mærke er pæreformen.

Men der er ingen grund til at skamme dig, hvis du har en smal overkrop og en ordentlig bule, der starter ved hofterne, og som næsten ender ved knæene. Pæreformen er skøn og bør fremhæves, fordi:

Din mand har gode støddæmpere til stødene
Bollehåndtag, elskovsgreb eller bare deller over buksekanten. Det brede hoftebælte er ikke så slemt, som tynde mennesker gør det til… Mænd elsker nemlig former. Selv blinde mænd foretrækker de kurvede former, der gør kvinder til kvinder, viser et studie ifølge videnskab.dk. Kurverne skal helst sidde ved hofter og numse, ifølge mændene i forsøget, og studiet tyder på, at vi er biologisk kodede til at foretrække disse former blandt kvinder. 

Selv for dig, der er ligeglad med, hvad mændene synes, ja så er det da godt at vide, at der højst sandsynligt er noget biologisk i menneskers hjerner, der betyder, at vi foretrækker en kurvet kvinde som dig, i stedet for en tynd pind.

Pære slår æble
Hvis vi skal have fedt på kroppen – og det skal vi – så er der steder, hvor det er sundere at have fedtet end andre steder. Numse og lår er blandt de gode, så: Tillykke, du er sund.

I sammenligning med æbleformede mennesker, hvor fedtet typisk sidder på maven og rundt om brystkassen, ja så er det altså bedre at gemme til dagen og vejen i bukserne end i trøjen. Risikoen for at få diabetes eller hjertekarsygdomme er mindre for dig end for din æbleformede veninde, ifølge et studie, publiceret i Science Daily.

Dit fedt maser derudover ikke vitale organer omkring brystkassen og øger dermed heller ikke blodtrykket. Det betyder alt sammen, at du i snit vil leve 10 år længere end andre ”former” vil, ifølge Daily Mail

Er du overvægtig, skader det selvfølgelig aldrig at smide et kilo eller ti, men som udgangspunkt kan du godt være glad for, at du er skabt, som du er.

Læs også: Forskere slår fast: Derfor elsker mænd kvinder med struttende numser

Du får klogere børn
Kvinder med store numser har et højere Omega3-overskud, hvilket er sundt for den neurologiske, kognitive udvikling.

Er du gravid, overfører du fedtsyren til dit barn, og du får dermed populært sagt sandsynligvis klogere børn end dem "uden" numse og lår får.

Læs også: 5 grunde til at en stor røv er sund og god for hjernen

Bootie is back 
Askepot og Snehvide gemte deres mås under kæmpe kjoler, men havde ligesom du en smal talje - og var tilsyneladende stolt af det, når man ser de stramme korsetter, der bar.

Selvom idealet for kropsformer ændrer sig over tid, er der noget ved pæreformen, der jævnligt trender. Den er feminin og går aldrig rigtig af mode. 

Det gode ved pæreformen er desuden, at også dette årti er dit årti.

Læs også: Her er den berømte bagdel: Kim Kardashian får Internettet til at bryde sammen

Du kan takke stjerner som Kim Kardashian og Shakira for at sætte fokus på store numser og brede hofter; det er hot at have former, og det har "pæren" jo om nogen.

Har du ikke nogen numse eller lår, ja så kan du læse dig til snydetricks her.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip