4 tanker under sex, der ødelægger din orgasme totalt

Det er ikke kun fysiske forhindringer, der kan spænde ben for, at kvinder får orgasmer. Det er i høj grad også psykiske udfordringer, der er synderen. Det skriver womenshealthmag.com.

Ifølge Karen Stewart, der er klinisk psykolog med speciale i seksuel dysfunktion og parforhold, er det meget svært for kvinder at tømme deres hoved for tanker og fuldstændig overgive sig til sex med deres partner.

Læs også: Dansk forskning: Det gør cola ved din tissemand

- Kvinder er mere tilbøjelige til at få distraherende tanker, fordi de ofte har mange roller i livet, siger hun.

Her er nogle af de mest almindelige forstyrrende tanker, kvinder får under sex - men bare rolig; der er gode metoder til at tømme de fyldte kvindehoveder:

Læs også: Disse 5 ting må du ALDRIG gøre før sex

1. Jeg håber ikke, børnene kan høre os. Det kan være en anelse distraherende, hvis man frygter, at børnene eller andre kan høre noget eller kommer bragende ind i soveværelset. Derfor bør I tage jeres forholdsregler: sluk din telefon, lås døren og sæt noget musik på eller tænd tv’et. Du er ligeså meget kvinde som mor, og kvinder skal også være gode ved sig selv.

2. Neeej, jeg tisser ud over det hele om lidt. Følelsen af man skal tisse under sex får mange kvinder til at holde sig tilbage og spænde i bækkenbunden, hvilket kan ødelægge orgasmens chancer. Slap af og det næste gang, det føles som, om du skal tisse, det sker ekstremt sjældent.

Læs ogsåTrick: Sådan giver du din kvinde den bedste orgasme nogensinde

3. Ser jeg normal ud dernede? Hvis du ikke føler dig sikker på, at alt er i den fineste orden mellem dine ben, kan det stresse dig en del og spænde ben for orgasmer. Lav en google-søgning og se hvor mange forskellige slags vaginaer, der findes. Du vil blive overrasket over det brede udvalg. Men vigtigst af alt: Alle vaginaer er normale også din.

4. Åh nej, jeg har glemt at sende en mail til chefen. Kvinder føler ofte skyld over at tage sig tid til selvforkæle, og derfor kan du nemt ende med at tænke på din sure chef, som du glemte at sende en maile til, mens du hygger i sengen. Den slags tanker er ikke gode for dine orgasmemuligheder.  Skynd dig at tænke på din partner og hvad I laver lige nu. Ellers kan det hjælpe at lade være med at have sex i løbet af ugen og i stedet knalde løs i weekenden, hvor arbejde gerne skulle fylde minimalt.

Ifølge Karen Stewart er det desuden almindeligt at komme til at fantasere om en anden - for eksempel en kendis eller en ekskæreste - som stjæler øjeblikket. Og så er der den klassiske, som ødelægger alle chancer for en orgasme: 'Hvorfor er han så længe om det?'

Genkender du tankerne? Deltag i debatten på Facebook.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip