40-årig fængslet efter fund af kemikalier

Politiet fandt mandag et større lager af kemikalier i mandens lejlighed i Skippervænget i Odense. Det skete, efter at der var udbrudt en mindre brand i ejendommen.

Fundet af kemikalier udløste afspærring af området, ligesom beboere inden for en radius af 100 meter fra ejendommen blev evakueret. Afspærringen ventes ophævet tirsdag eftermiddag klokken cirka 15.30, skriver tv2.dk.

Manden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør for dobbeltlukkede døre, så der er ikke sluppet noget ud om hvilke former for kemikalier, der blev fundet.

Men ifølge indsatsleder ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen, skulle kemikalierne muligvis bruges til fremstilling af narko.

»Der har i hvert fald foregået noget blanding og så videre. Der er kolber og ting til at blande med. Så der har foregået en eller anden form for fabrikation, ja,« siger Asbjørn Larsen til DR Nyheder.

Politiet og forsvarets ammunitionsryddere har arbejdet på stedet hele natten og er tirsdag eftermiddag fortsat i gang med undersøgelser.

Der blev oprettet et evakueringscenter i Marienlystcentret på Windelsvej 138, som enkelte af de evakuerede benyttede sig af. Resten valgte at sove hos familie og venner.

Dagens Gossip