40-årig mand erkender sexkrænkelser

»Denne sag har fyldt rigtig meget i Fyns Politi. Det er der ingen tvivl om. Men den har i endnu højere grad fyldt meget hos de to berørte familier – ja, i hele lokalområdet. Derfor er jeg glad for at kunne fortælle, at vi i dag har fået det afgørende DNA-match i sagen,« siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen i en skriftlig meddelelse.

I oktober sidste år blev en 11-årig pige bortført og udsat for et seksuelt overgreb i Vester Skerninge, og to og en halv uge senere blev en tiårig pige krænket af en mand nær Refsvindige. Begge gange blev der set en bordeauxrød bil.

Fyns Politi har kun bekræftet, at der var tale om anden kønslig omgang end samleje.

Siden efteråret i fjor har politiet modtaget talrige henvendelser og taget mundskrab til DNA-prøver fra flere hundrede mænd.

Der er tale om den mand, der tirsdag blev varetægtsfængslet i sagen om fundet af kemiske stoffer i Skibshuskvarteret i Odense i forbindelse med en mindre brand.

»Desværre kan jeg ikke komme med ret mange detaljer, da manden sidder varetægtsfængslet for dobbeltlukkede døre i den anden sag. Det betyder også, at han ikke umiddelbart vil blive fremstillet i grundlovsforhør i denne sag,« siger Henrik Justesen.

Fundet blev gjort i forbindelse med en ransagning i sagen. Her fandt politiet ud over flere kemiske stoffer en rygsæk, der viste sig at indeholde en halsedisse, strips og andre effekter, som politiet ikke vil gøre rede for.

Indholdet i rygsækken fik politiet til at foretage et mundskrab på den 40-årige mand, og det stemmer ifølge Retsgenetisk Institut overens med de DNA-spor, der er fundet i sagerne om overgrebene på de to piger fra Østfyn.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip