40 adresser besøgt i forbindelse med bandeaktion

»Der er fortsat ransagninger på flere adresser, som forventes afsluttet i løbet af aftenen. Aktionen har til nu forløbet efter planen med de forventede resultater,« siger politiinspektør Jørgen Skov fra Københavns Politi i en pressemeddelelse.

»Der er fundet et oversavet jagtgevær med ammunition, en maskinpistol, slagvåben, narkotika og en gaspistol. Der er flere anholdte, hvoraf en del ventes fremstillet i grundlovsforhør i morgen (torsdag, red.),« siger han.

I Sydsjællands og Lolland-Falsters politikreds blev tre adresser ransaget. Fire personer er anholdt, og der blev på stederne fundet flere ulovlige blankvåben, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Politiinspektør Jørgen Skov fra Københavns Politi oplyser, at man anholder mistænkte gerningsmænd til »en lang række sager omhandlende handel med narkotika, overfald og anden alvorlig kriminalitet«.

»Vi gør det klart for rocker- og bandemedlemmerne, at vi under ingen omstændigheder vil acceptere voldelige konflikter, at vi griber ind over for deres kriminalitet, herunder blandt andet deres åbenlyse hashhandel og besiddelse af ulovlige våben. Samtidig ønsker vi at få bandemedlemmerne i tale og tilbyde dem hjælp til at komme ud af det kriminelle miljø,« siger han.

Dagens Gossip