400 personer besøgte Familiedagen i Skovparken

Ghettoblasters rundede af lørdag til Skovparkens familiedag. Der var 400 besøgende og næsten 100 billeder af børn, unge og voksne med en mening om Skovparken.

”En succesfuld dag med mange mennesker,” opsummerede formand Anni Damgaard eftermiddagen, da de sidste gæster listede af ved 16-tiden. Forud var gået tre timer med optog, sang og motion krydret med 400 kopper kaffe, 25 slags kager og masser af bud på, hvad Skovparken egentlig er for noget.

Det var femte gang, at hele kvarteret holdte familiedag, også kendt som Kaffe- & Kagedagen i Skovparken. Ghettoblasters benyttede sig af dagen til at lave en stor billedserie. Næsten 100 personer stillede op til fotografering sammen med deres mening om kvarteret.

”Mit liv” ”helt vild”, ”et dejligt sted i Kolding med stor inspiration” og mange andre ord og sætninger var buddene fra børn, unge og voksne. Billederne viste tilsammen et mangfoldigt udsnit af Skovparkens beboere og gæster til familiedagen i år.

Også besøg udefra

Selvom langt de fleste deltagere var fra Skovparken, var der også besøg udefra. Bianca Bonne blev inviteret af en studiekammerat til Skovparken for første gang.

- Jeg har mødt masser af mennesker. Masser af søde mennesker, fortalte hun efter at have besøgt familiedagen et par timer.

Flere naboer fra Skovvejen var også kommet for at smage på kagerne og kaffen. Ord som ”godt naboskab” havde de skrevet ned, før de blev forevigede til Ghettoblasters’ fotoserie. Den heldige vinder af et gavekort og en ghettoblaster kom også fra Skovvejen.

”Skovparken er et godt sted at komme besøg”, havde Gert Lund skrevet på sin vinderseddel. Gert Lund er flittig gæst i Skovparken, og han er med på kvarterets ugentlige gåhold og kommer i Skovparkens Café 43.

- Jeg støtter op om ting, der sker i lokalområdet, fortalte han. Lørdag var anden gang, han deltog i familiedagen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip