41-årig mand dræbt i trafikulykke

Fyns Politi blev klokken 23.45 kaldt ud til et færdselsuheld på Bogensevej nord for Aarup. På ulykkesstedet kunne politiet konstatere, at en person var død i ulykken. Den afdøde person er en 41-årig mand fra lokalområdet, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Politiets efterforskning og undersøgelse på stedet har klarlagt, at den 41-årige mand kom kørende ad Bogensevej mod syd på en relativt lige vejstrækning. På uheldsstedet er der på begge sider af vejen plantet træer, og her har køretøjet ramt tre træer, der står med cirka 20 meters mellemrum i højre side af vejen.

Kollisionen med det tredje træ slyngende ifølge politiet bilen på tværs af vejen og over i grøften i venstre side. Ved uheldet blev føreren dræbt på stedet.

Der er umiddelbart ingen øjenvidner til selve uheldet, men et vidne, der kørte ad Bogensevej mod nord, blev forud for ulykken passeret af en modkørende bil, der kørte mod syd med »meget høj hastighed,« oplyser Fyns Politi.

Da vidnet senere kørte retur ad Bogensevej, bemærkede han den forulykkede bil, hvor også en anden bilist var standset op.

Efter ulykken afsøgte politiet området med patruljehunde, da det var uvist, om der havde været flere personer i køretøjet.

De pårørende til den afdøde er underrettet.

BNB

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip